5.8.2014

Nicolas Barreau: Rakkausromaanin resepti

Kaipailin todellisuuspakoa vaihteeksi ja tilasin Nicolas Barreaun Rakkausromaanin reseptin ihan siihen tarkoitukseen.  Toimihan se tietyllä tapaa. Oli Pariisi, hyvää ruokaa, kaunis nainen, komea mies ja pikkuisen vastoinkäymisiä ennenkuin homma kääntyy osastolle häppily ever after. Enkä minä taida edes spoilata tällä tekstilläni, koska eikös tuo ole aika lailla tämän lajityypin peruskaava?

Mutta siis kaunis ravintolanomistaja Aurelie on juuri lempattu ja hän osuu vahingossa kirjakauppaan ja ostaa sieltä kirjan, jonka havaitsee kertovan itsestään ja alkaa sitten etsiä kirjailijaa tekstin takana. Andre, kustannustoimittaja, joka on kirjoittanut kirjan salanimellä yrittää rimpuilla onnettoman rakkauden ja paljastumisen pelon verkossa. 

Jotta olihan se, sellaista romanttista hömppää. Meni iltalukemisena, mutta ei jättänyt sanottavaa jälkeä sieluuni. Lopun ruokaohjeet olivat ihan mukava lisä, koska aika usein kirjoissa kerrottuja ruokia tekisi mieli päästä maistamaan. No, tämän kirjan kohdalla se olisi mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti